Opstaldning i Haderup Rideklub

Hos Haderup Rideklub tilbyder vi naturligvis en opstaldning, hvor vi gør vort bedste for at leve op til dine forventninger og det, din hest end måtte have brug for. For os gælder det først og fremmest for, at din hest trives, og at det, vi kan tilbyde, lever op til dine forventninger og det, du og din hest har brug for. Når du har en hest opstaldet hos Haderup Rideklub, så bliver den fodret tre gange dagligt i vinterperioden, og om sommeren vil den komme på græsfold hver dag. Om vinteren kan foderet være jordfold med stråfoder (halm). I Haderup Rideklub er vi fleksible, og hvis du har specielle ønsker eller forslag til, at noget skal være anderledes, så hører vi meget gerne fra dig.

Haderup Rideklub råder over to store stalde , som begge har både store og rummelige bokse til din hest, så den kan føle sig ekstra godt tilpas og samtidig værnet om. Vi har desuden allergivenlige udebokse, hvis det er det, du har brug for til din hest. Til begge vore stalde findes også et aflåst sadelrum, der er opvarmet, og der findes også en udendørs vaskeplads, som du kan anvende. Du kan være sikker på, at vi også har plads til netop din hest og sikrer den de gode forhold, den har brug for for at kunne trives, vokse og blive den bedst mulige udgave af sig selv.

Når du betaler for at få din hest opstaldet hos Haderup Rideklub, er der med i prisen inkluderet en boks med halmstrøelse, daglige ind- og udlukninger på fold samt daglig fodring med fuldfoder samt hø og eventuelle vitamintilskud. Du kan på denne måde være sikker på, at din hest får lige præcis det, den er brug for, og at vi samtidig er opmærksomme på, hvordan hesten har det.

Der er desuden mulighed for opstaldning på piller for egen regning. Ved opstaldning på piller skal du selv ordne hestens boks dagligt, og alternativt kan du lave en turnusordning med andre opstaldere. I perioden fra maj til og med september, eller alt efter hvordan vejret udarter sig, er hestene på døgnfold, men fodres en-to gange dagligt efter behov. Hvis der skulle ske det, at din hest er syg, vil den naturligvis kunne stå i boks eller på den lille fold.

Når man har sin hest opstaldet hos Haderup Rideklub, indgår man i en turnusordning, hvor man er med til at muge ud i alle boksene cirka hver 4. uge. Det foregår med en maskine, og man er ca. 4-6 personer per gang. Dette er også med til at styrke det sammenhold, der er i klubben, og at man lærer hinanden bedre at kende. Man skal være forberedt på at skulle hjælpe ca. to gange før jul og to gange efter jul. Dette gøres i weekenderne og tager ca. 3-4 timer. Har man en pilleboks er man naturligvis undtaget fra at deltage i udmugningsordningen.

I sommerperioden fra maj til september kan du benytte Haderup Rideklubs tilbud om sommergræs med selvpasning. Du har her mulighed for at beholde din boks og dit sadelrum, så det står til rådighed til både opsamling og fodring, for en merpris pr. måned. Haderup Rideklub sørger for vanding, dog ikke i juli måned. Under normale omstændigheder laves en turnusordning om vanding med rideklubbens øvrige hesteejere i juli måned.