Undervisning

I Haderup Rideklub er der plads til ryttere i alle aldre og på alle niveauer, uanset om det drejer sig om spring eller dressur. Vi har et bredt udvalg af hold, du kan deltage på, og vi gør det bedste for at sikre os, at du kan få det, du kommer efter.

Uanset hvilket hold, du deltager på, er det vigtigt med hjelm, og støvler med hæl, og hvis du er under 18 år, skal du også ride med sikkerhedsvest.

Hos Haderup Rideklub har vi mange ugentlige træningshold, og vi lægger vægt på, at du altid får dygtige trænere og ordentlige forhold, uanset hvilket hold du deltager på, og uanset hvilken kategori du ønsker at dygtiggøre dig indenfor. Der er plads til alle, og der er også mulighed for at træne på flere hold, såfremt det er det, du ønsker. I Haderup Rideklub lægger vi vægt på samarbejde og sammenhold, og kammeratskab er også en stor del af dagligdagen i rideklubben. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold du ønsker at starte på, eller hvor du bedst hører hjemme, er du meget velkommen til at kigge forbi og tage en snak med os. Vi tager hele tiden tingene op til revurdering og søger at kigge på de mulige forbedringer, der kan findes.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi følgende hold:

3-6 år trækkerhold

Trækkerholdet er for børn mellem 3 og 6 år, som trækkes af en voksen (mor, far eller en anden). Her lærer dit barn at sidde på en hest og blive komfortabel med den, mens der er en voksen til stede. Det sikrer trygge forhold, hvor barnet i samvær med forælder kan få et godt forhold til hesten og blive fortrolig. Dette danner grundlag for videre træning og barnets vilje til at fortsætte.

Begynderdressur

Begynderdressur er for dig, der er helt ny eller næsten ny inden for dressur , der kan du lære hesten lydighed, smidighed i bevægelserne, fysik og evner. Du lærer også at arbejde med din egen opstilling og at samarbejde med hesten. På dette hold bliver du mere fortrolig med både dig selv og hesten, og vi holder hele tiden øje med din udvikling.

Øvede/konkurrencedressur

Dette hold er for øvede og for dig, der ønsker at konkurrere i dressur, hvor hestens lydighed, smidighed i bevægelserne, fysik og evner bedømmes. Du arbejder her også med din egen opstilling, og dit samarbejde med hesten. Vi giver dig den læring, du har brug for, for at nå de mål, du sætter dig. Vi gør det bedste for, at du kan blive den bedst mulige.

Begynderspring

Begynderspring er for dig, der er helt nyt eller næsten ny. Her springer du de højder, du er klar til. Du får den træning, der skal til, for at du bliver endnu bedre og kan bevæge dig et niveau op. Her kan du hele tiden lære og dygtiggøre dig.

Øvede/konkurrencespring

Dette hold er for dig, der ønsker at dygtiggøre dig eller konkurrere. Vi har plads til at give dig den sparring, du har brug for. Vi gør dig klar til konkurrence, og at du lærer det, der skal til, for at du kan klare dig.

Old boys & girls motionshold

Motionsholdet er for dig, der er lidt ældre og som blot ønsker at hygge sig med sporten. Her kan du komme og hygge dig med ligesindede og få god motion og pulsen op.